Opd:.02-12-07

NYHEDER

SØG

FORSIDEN

SNAKKEHJØRNET

GENVEJ

BILLEDER


Børnene:

Carsten

Maja

 

Hej

Mit navn er Knud Tambjerg
Jeg er født d. 27/6 1956
Jeg er gift med Marie Vad - født d. 5/3 1958

De første syv skoleår gik jeg i No skole, hvorefter jeg tog 8. klasse i Ringkøbing. Så var jeg så heldig at komme på Staby Efterskole i 9. klasse. Dernæst tog jeg realeksamen på to år i Skjern. Det afsluttede jeg i sommeren 1974. Forinden havde vi den meget store sorg at miste far den 18. november 1972.
Jeg kom så ud på arbejdsmarkedet. Min første arbejdsplads var en minkfarm i Hvide Sande, her arbejdede jeg i 1½ år. I slutningen af 1975 fik jeg arbejde på Lydig Højtalerfabrik i Ringkøbing, indtil jeg et år senere blev ansat ved det danske postvæsen i Ringkøbing. Her var jeg ansat i ca. 6 år, og jeg husker at mor fortalte at bedstefar ikke var helt tilfreds med at jeg sagde sådan et godt stabilt arbejde op, som han vist nok udtrykte det. Ikke desto mindre rykkede jeg teltpælene op og flyttede til Vejle, hvor jeg arbejdede på Bogpa-Sika, en indkøbsforening for boghandlere i ca. to år. Det bringer mig frem til starten af 1985, nærmere betegnet den 11. februar 1985, hvor jeg første gang vandt i lotteriet, da jeg blev ansat som portør ved Ringkøbing Sygehus. Her var jeg ansat i fire år, hvorefter jeg igen fik udlængsel og søgte og fik en stilling som portør ved Åbenrå Sygehus.
Men to år senere i 1991 søgte jeg igen tilbage til Vestjylland, her hører jeg til. Jeg fik ansættelse som portør ved Tarm Sygehus, og her var jeg meget hurtig så heldig at trække den store gevinst i livets lotteri, idet jeg mødte Marie og hendes to dejlige børn Maja og Carsten. Marie var ansat på Tarm Sygehus og det blev min "redning", jeg var jo blevet en "halv gammel dreng" på 35 år, da vi 26/9 1992 blev gift.
1996 blev et noget turbulent år for os, idet jeg i forbindelse med mit arbejde pådrog mig en arbejdsskade i ryggen. Desværre måtte jeg tage konsekvensen af det og sagde mit vidunderlige arbejde op og fandt noget mindre belastende på lageret hos HS-kedler i Tarm. Her gik det godt i to år, så ville ryggen ikke være med længere og jeg endte med at blive revalideret af kommunen.
Jeg startede i sommeren 1999 på Skjern Handelsskole, det blev en meget positiv oplevelse at komme i skole igen. Men det er til dato endnu ikke lykkedes at finde en elevplads på et kontor, derfor er jeg startet i skolepraktik i Esbjerg pr. d. 1. november for på den måde at få min kontoruddannelse

Min adresse er Elmevej 15, 6880 Tarm
Tlf.nr.: 97 372602
Email:kt@baxi.dk
her bor Knud