Opd:.02-12-07

NYHEDER

SØG

FORSIDEN

SNAKKEHJØRNET

GENVEJ

BILLEDER

 

Børnene:

 

 

 

 

  

Hej

Mit fulde navn er Carsten Vad Mortensen.
Jeg er barn efter Marie Vad Tambjerg
Jeg er født d. 6/7 1980 

Jeg har boet størstedelen af mit liv i Tarm, hvor jeg efter 10. klasse på Tarm skole startede på gymnasiet i Tarm.
Jeg har haft forskellige fritidsjob, blandt andet på det lokale bibliotek, hvor jeg satte bøger på plads i ca. to år. Herefter kom jeg ud på ABC-lavpris i Tarm som flaskedreng og vare-opfylder.
I den periode startede Musikskolen og jeg fik "de gamle" overtalt til at sponsorere et år med trommeundervisning. Det blev starten til min helt store interesse, og alle mine lommepenge blev sparet op og investeret i et trommesæt.
Jeg kom således også med i et lokalt musikband, som var meget "berømte" i hvert fald i Tarm og omegn.
Da jeg var færdig med 1. g på gymnasiet, skulle alle de andre medlemmer flytte til Århus for at læse videre og efter megen overtalelse fik jeg lov til at flytte med og færdiggøre min studentereksamen på Viby Amtsgymnasium, hvilket jeg blev i sommeren 2000.
Jeg bor til leje hos Conni og Stig, og her efter skolen har jeg valgt at bruge et par år med at arbejde, inden jeg skal i gang med en videregående uddannelse. Det bliver nok noget med musik, evt. musikpædagog, hvis ikke det lykkes at få en pladekontrakt og blive berømt inden. Men jeg sysler også med uddannelsesønsker som enten lærer eller politibetjent.

Min nuværende adresse er Thingvallagade 7, 8200 Århus N
Telefon 86 166156
Her bor Carsten