Opd:.02-12-07

NYHEDER

SØG

FORSIDEN

SNAKKEHJØRNET

GENVEJ

BILLEDER

 

Børnene:

Ingrid

Aase

 

Beskrivelse: C:\Users\Helge\familienalbertsen\images\bd21315_.gif

Beskrivelse: C:\Users\Helge\familienalbertsen\images\ejvind.jpg

 

Mit fulde navn er Jeppe Ejvind Albertsen, født d. 18/11 1924
D. 3/6 1950 blev jeg gift med Lone Jensen, som er født d. 27/7 1924.

Det kan være svært at huske når man skal huske, men jeg vil da nok kunne erindre en hel del, nu får vi se.

Jeg kan som dreng huske at jeg tit lyttede til de lyde, der kom oppe fra byen, især om morgenen. En solfyldt sommermorgen, når jeg sad stille, kunne jeg høre hvordan man på mejeriet flyttede rundt på mælkejungerne. Hønsene var lukket ud og havde travlt med at skrabe den rigtige vej. Der var masse andre lyde men lyden fra mejeriet elskede jeg så meget, at jeg bestemte mig for at ville være mejerist. For det første fordi der kunne da ikke være meget arbejde ved at flytte rundt på mejerispande - for det andet fordi de arbejdede kun til kl. 2 - det passe de mig godt.
Men jeg blev aldrig mejerist.
Efter min konfirmation kom jeg ud at tjene på landet og der blev jeg. Efter forskellige pladser blev jeg i 1946 indkaldt til militæret, det blev i København. Det var da spændende, men det er og bliver kun spild af tid og penge, og det er det stadig.
Efter militæret kom jeg tilbage til landet. Sommeren 1947 kan jeg især huske ikke for det gode, det er den tørreste sommer jeg ahr oplevet. Hvordan man kom igennem vinteren rent fodringsmæssigt kan jeg ikke huske, men det må have været svær. Efter forskellige pladser var jeg vinteren 48 - 49 på Lægård Landbrugsskole.
Det var mærkelig at komme på skolebænk, men vinteren gik alt for hurtig. Efter dette skoleophold kom jeg igen i plads - den sidste før vi købte ejendommen her i Thorsted.
Resten kender i jo.

Nuværende navn og adresse er Ejv. Albertsen, Thorstedvej 33, 6973 Ørnhøj.
Tlf.nr.: 9733 3343

Ejvind Albertsen sov stille ind natten mellem søndag og mandag d. 27/7 2015 efter et langt og godt liv. 
Begravelsen foregik I Torsted, hvor han tilbragte det meste af sit liv og opfostrede en stor familie.
Beskrivelse: Her bor Ejvind

Billedserie:
Beskrivelse: ejvind_ejendom.jpg (42439 bytes)Beskrivelse: ejvind_lone.jpg (32068 bytes)Beskrivelse: ejvind_lone1.jpg (16663 bytes)Beskrivelse: ejvind_fest.jpg (49102 bytes)
Beskrivelse: ejvind_borneborn.jpg (43265 bytes)Beskrivelse: Børnene leger (John)